Söker en man för sexträff på hotellrum med inriktning ”cuckold”

Söker en man för sexträff på hotellrum med inriktning ”cuckold”

Söker efter en man som gärna får vara gift eller ha en partner som jag!  Jag söker alltså inte en man som söker efter den stora kärleken, för den har jag redan. Viktigt är att du är helt bekväm med att själva sexakten kommer filmas, men kommer endast att användas för eget bruk. Så är du inte beredd på det så behöver du inte skriva ett svar till mig.

Du får gärna vara välhängd men inte ett måste, dock måste du ha en kuk på minst 18 cm. Du skall vara uthållig och också vara en trevlig man som är respektfull och snäll.  Du får gärna ha gjort det här förut men det är absolut inget krav. Gillar rakat därnere och är det själv.

Vill gärna att vi träffas fler gånger om det känns bra mellan oss. Har du inte någon ansiktsbild i profilen så går du bort. Jag rekommenderar er att läsa på min profilsida. Så slipper jag få frågor på sånt som ni kan läsa er till själva. Skriver ni ett kortfattat svar så tror jag ni förstår att ni inte blir direkt prioriterade!

Svara på annonsen, klicka här för att bli gratis medlem!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *