Dominans med inslag av cuckold

Dominans med inslag av cuckold

Hej Är ofta i Stockholm tillsammans med min man och då bor vi alltid på hotell. Jag söker efter en välutrustad man som gillar och har erfarenhet av både dominans och cuckold. Det är aktuellt med sex ensam med mig men även ibland tillsammans med en annan man, hur det blir kommer vi överens om innan. Jag har alltid med mig leksakslådan med rep, bojor, bindlar, piskor, buttplugs/dildos och lite annat smått och gott, så du vet med fördel på förhand hur sådant skall användas. Allt ska komma till nytta varje gång och jag vill även bli tagen analt/dp.

Våra träffar går i en kinky anda och du delar den smaken, vaniljsexet sparar vi till vardagslunken om det är nödvändigt. Kommer ha en begränsad möjlighet att titta här för tillfället så ber på förhand om ursäkt ifall jag missar ditt förslag. Tips, du bör ha bilder i din profil och helst även foto på kuken för att öka dina chanser. Snälla svara BARA om du verkligen kan SES och även passar in på mina krav.

Börja ditt svar med ”Hej Fröken cuckold ” som ett bevis på att du verkligen har läst allt, annars åker du direkt i papperskorgen. Samma sak för alla som saknar bilder i profilen, jag varken tid eller lust för att adda folk på andra medier. Så du har bild in din profil. Du har dessutom en stor kuk, helst även en stor sats. Brukar vanligtvis inte bry mig så mycket, men det har av någon anledning blivit allt viktigare för mig). Du är inte över 65 år. Du ska kunna ses kvällstid fredag/lördag när vi är i stan och kunna ge ut ditt mobilnummer om jag ber om det. Inte någon kik/snap eller motsvarande.

Du SKA vara okej med att min man vill vara med och titta på när vi har sex, men inte delta. Dessutom kommer han att fota och filma för vårt privata bruk, vi behåller foto och film, möjligtvis något som du kan använda som profilbild vid intresse. Puss och kram!

Svara på annonsen, klicka här för att bli gratis medlem!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *