XXL kuk sökes till en BBW tjej

XXL kuk sökes till en BBW tjej

Var finns du man med en riktigt stor och grov kuk över 22×19 cm som vill hjälpa till med att göra min man lite svartsjuk? Jag svarar bara på de män som i sin profil eller sitt svar anger sina kuk mått och jag vill gärna även se en bild för att bekräfta det men helst av allt och även ett absolut krav är en snabb träff för att kolla att allt stämmer innan vi går vidare till sex.

När vi sedan har sex så vill jag bli helt fylld av sperma så att jag är ordentligt kladdig mellan benen när jag kommer hem och jag vill även filma när du knullar mig för att visa mannen. Han är inne på cuckold och tänder enormt på att se mig bli knullad av män med riktigt stora kukar! Din ålder ligger mellan 30 och 60 år, inte så viktigt utan det viktigaste är att du har en kukstorlek som ligger över 22×19 cm.

Svara på annonsen, klicka här för att bli gratis medlem!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *