Ung man till rollspel med mig och min knullkompis

Ung man till rollspel med mig och min knullkompis

Jag och min knullkompis har nu en tid pratat om att göra om fjolårets enormt lyckade ”cuckold” rollspel. Vi tänker oss följande. Vi spelar att han och jag är ett gift par som oväntat får besök av en riktigt ung, sexig man som jag skamlöst flörtar med och ligger med så snart tillfällen bjuds när ”min man” uträttar andra saker. Allt vi gör sker i hans sommarstuga vid havet och det är en fördel om du i ett senare skede både uppskattar att titta på när han tar mig och även accepterar att han tittar på oss när vi knullar.

Svara på annonsen, klicka här för att bli gratis medlem!

En kommentar

  1. Hej!
    Jag heter Yazan jag är 25 år och jag är från Syrien, och jag undrar om jag vara med er jag tycker om detta .
    Mitt nummer är 0737444605

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *