Min fru vill ha sex med andra män, ensam!

Min fru vill ha sex med andra män, ensam!

Min fru tänder enormt på att ha sex med andra män, inte självklart några återkommande träffar utan hon ser gärna att det är nya män varje gång, men de ska vara riktigt manliga och längre än henne. Erfarna och lite dominanta bulls tänder henne lite extra, gärna med lite hårdare tag och rejäla påsättningar med heta, rejäla sprut uppskattas.

Hon är ganska så kräsen och knullar bara på hotell och under helger. Bildkrav, telefonkontakt samt en fika på stan för kemikoll är ett måste innan ni får sätta på henne. Jag mannen ger henne helt fritt spelrum utan någon inblandning från min sida. Jag tänder på cuckold och är fullt nöjd med att hon i efterhand berättar detaljerat vad hon varit med om.

Svara på annonsen, klicka här för att bli gratis medlem!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *