Läcker gratis cuckold sex

Läcker gratis cuckold sex

Hello. Han har en bra inkomst, ganska så kysk, tar hand om de flesta hushållsarbeten och spenderar mycket tid på barnen. Han älskar sin fru över allt i världen men inser att han inte kan tillfredsställa henne i sängen utan hjälpmedel.

Hon är en underbar, lite knubbig och dominerande kvinna. Hon älskar sin man men vill ha en eller flera verkligt välutrustade älskare/tjurar för läcker, icke-förpliktande sex eftersom hon inte får det hon behöver av sin man.

Det är positivt om våra träffar så småningom kan äga rum här hemma och i vår säng. Om några älskare kan acceptera att han är närvarande så är det bra. Han kommer alltid att vara låst med sitt kyskhetsbälte och eventuellt bunden. Alternativt kan han finnas någon annanstans i huset och göra hushållsarbete medan hon har sex.

Han är heterosexuell men hon önskar att han var bisexuell. Hon, som är den dominerande i äktenskapet, har myndighet att tvinga honom till homosexuella akter utan att han kan protestera. Om älskaren/älskarna tillåter det kan hon överväga att de får använda honom för att ”fluffa”. Med andra ord vill hon tvinga sin man att förbereda älskaren för samlag med henne genom att suga honom styv när hon tittar på.

Hon vill också använda sin man för att förbereda sig för sex genom att slicka henne medan älskaren tittar. När ”fluffningen” är klar måste han lämna rummet eller sitta bunden på en stol medan knullandet pågår. Det säger sig själv att han sen slickar henne rent efteråt.

Kontakta oss om detta låter spännande.

Svara på annonsen, klicka här för att bli gratis medlem!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *