Jag vill ha en 22cm + kuk i min fitta

Jag vill ha en 22cm + kuk i min fitta

Jag söker efter en minst 22 cm + kuk. Men ju större desto bättre. Jag vill bli ordentligt knullad av en riktigt stor, grov kuk. Det är också ett krav att du är mellan 25 och 40 år. Dessutom måste du ju som sagt ha en stor och grov kuk. Du vet också hur man använder den kuken för att få en tjej att verkligen njuta. Du måste dessutom vara uthållig! Inga två minuters knull för min del, tack.

Du ska också vara villig att knulla mig framför ögonen på min sambo som kommer att titta på hela tiden. Du måste ha antingen ett hotellrum eller en lägenhet i Visby då vi inte kan träffas hos oss. Bild på ditt ansikte och din utrustning kommer att krävas innan en eventuell träff. Sen så gillar jag att bli rejält fylld i fittan utan kondom och få rejäla spermasprut.

Så enbart renliga och friska killar med riktigt stora kukar är välkomna att skicka meddelande till mig. Just det, bara ni med stora kukar. Sexträffen kommer att ske inom en mycket snar framtid. Så ni killar som inte är på Gotland för än ”nästa år” ni kan nog ta och strunta i den här annonsen.

Kramar

Svara på annonsen, klicka här för att bli gratis medlem!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *