Cockold med en kille som har monsterstor kuk

Hej! Nu har jag drömt om att få bli knullad av en storkukad så enormt länge. Min man kommer vara med i bakgrunden utan att störa. Jag vill ha en kuk på minst 23 x 18 cm, helst större. Om du har mindre behöver du inte skriva för det är inte det vi söker nu. Jag vill inte heller knulla en som är för ung, för det är inget som tänder mig. Yngsta jag kan tänka mig är 27 år och uppåt.

Jag vill knulla en man, inte en pojke. Jag gillar om du är rakad därnere. Själv är jag alltid helrakad. Renlighet borde vara en självklarhet och tycker det bara är löjligt att behöva skriva det här. Det kommer ske på ett hotell i närheten av där du bor. Det måste ske utan kondom. Det är något vi måste ta upp innan emellan oss. Du måste ha äkta kukmått, inga glädjekalkyler för då blir det absolut inget. Vi verifierar oss genom kik innan. Hoppas du finns?

Svara på annonsen, klicka här för att bli gratis medlem!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *