BBW söker efter en extrem XXL

BBW söker efter en extrem XXL

Vi är ett sambopar sedan 20 år tillbaks som vill uppfylla en dröm eller fantasi som innebär att jag (tjejen) får en mycket större kuk än min sambos att leka med. Hans mått är 22×19 cm, vilket i och för sig inte är illa och det är äkta mått och det betyder att jag vet vad 22×19 cm är i storlek så har du inte betydligt större än det så ödsla inte min tid på ett svar för du kommer inte få ligga med mig ändå.

Men du som har det vi söker plus att du gillar det du ser på bilderna i min profil och att du går i gång på cuckold hör av dig med foto och telefonnummer. Ni andra som svarar utan foto och mått på kuken ni blockeras direkt. Kom ihåg den här sidan finns till för att uppfylla våra egna sexdrömmar inte för att tillfredsställa alla andras, respektera det.

Svara på annonsen, klicka här för att bli gratis medlem!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *